×
demonstratë, Tetor 2013

Ditën e enjte në qendër të Romës kanë ndodhur përleshje midis policisë dhe një grupi protestuesish nga organizata "Lëvizja për strehim".

Madridi dhe 30 qytete të tjera spanjolle janë përfshirë nga protestat e studentëve dhe nxënësve.

Qindra protestues, të cilët kërkonin dorëheqjen e qeverisë, dolën në rrugët e kryeqytetit të Tunizisë.

Lideri i lëvizjes "Rusët" Dimitri Djomushkin njoftoi se ai ka depozituar në Bashkinë e Moskës një kërkesë për zhvillimin në 4 nëntor në juglindje të qytetit të të ashtuquajturit "Marshimi rus".

Mes policisë dhe protestuesve ndodhën përleshje në qytetet më të mëdha të Brazilit - Sao Paulo dhe Rio de Janeiro - pas një marshimi në mbështetje të mësuesve në grevë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
22
25
26
27
28
29
30