×
demonstratë, Qershor 2013
Mijëra protestues dolën përsëri në rrugët e Stambollit nën mbikëqyrjen e oficerëve të zbatimit të ligjit, njoftojnë mediat vendase.
Marshimi i autorizuar nga Bashkia e kryeqytetit rus nën moton "Për lirinë tonë dhe tuajën" filloi në qendër të Moskës. Aktiviteti në fjalë po zhvillohet pa miting.
Të premten Komisioneri Evropian për Zgjerimin dhe Politikën Evropiane të Fqinjësis
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30