×
demonstratë, 1 maj 2013
Më 1 maj në Rusi, po ashtu si në shumë vende të tjera të botës, kremtojnë Festën e Pranverës dhe Punës. Anembanë vendit po zhvillohen aktivitete të ndryshme, marshime dhe mitingje festive. Kjo është një nga festat më masive dhe me të vërtetë më popollore në vend. Ajo madje mund të konsiderohet si një festë familare: në demonstratat e 1 Majit qytetarët rusë vijnë shpesh me fëmijët e tyre.
Efektivët e policisë turke përdorën topa uji dhe gaz lotsjellës për të shpërndarë qindra demonstrues në Stamboll, njoftuan mediat lokale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31