×
demonstratë, Mars 2012
Në Lisbonë demonstrata e drejtuar kundër masave të qeverisë për reduktimin
Një demonstratë e madhe anti-qeveritare u zhvillua të shtunën përpara godinës së Parlamentit hungarez në Budapest. Pjesëmarrësit e saj kërkuan dorëheqjen e Kryeministrit të vendit dhe qeverisë së tij.
Në Korenë e Veriut po zhvillohen tubime e demonstrata të shumta, pjesëmarrësit
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
5
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31