×
republikanët, 7 nëntor 2012
Beteja e fundit e dy kandidatëve për presidencën e SHBA-së po hyn në fazën përfundimtare. Që nga momenti i përfundimit të votimit në qendrat e para të votimit përparësia mes Obama dhe Romney ndryshon çdo 15 minuta.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
2
3
4
5
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30