×
republikanët, 14 mars 2012
Ish Senatori amerikan Rick Santorum të martën fitoi në zgjedhjet e ndërmjetme në mesin e republikanëve në dy shtete - Alabama dhe Mississippi. Jo fort të suksesshme dolën rezultatet e zgjedhjeve paraprake për liderin e garës elektorale, ish Guverantorin e Massachusetts Mitt Romney.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31