×
republikanët, Mars 2012
Ish Guvernatori i Masaçussetts Mitt Romney po korr një fitore bindëse në zgjedhjet paraprake në Puerto Riko, njoftojnë mediat lokale që marrin pjesë në numërimin e votave.
Ish Senatori amerikan Rick Santorum të martën fitoi në zgjedhjet e ndërmjetme në mesin e republikanëve në dy shtete - Alabama dhe Mississippi. Jo fort të suksesshme dolën rezultatet e zgjedhjeve paraprake për liderin e garës elektorale, ish Guverantorin e Massachusetts Mitt Romney.
Si rezultat i sondazhit sociologjik, të kryer nga kanali televiziv amerikan NBC dhe gazeta “The Wall Street Journal”, kandidati presidencial i SHBA Mitt Romney zë pozita kryesuese në mesin e anëtarëve të partisë së vet, por mbetet megjithatë pas Presidentit aktual Barack Obama.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31