×
moratorium, 30 maj 2013
OKB-ja duhet të vendosë një moratorium mbi zhvillimin dhe përdorimin e të ashtuquajturëve "robotë vdekjeprurës autonomë” (RVA), mendon Raportuesi Special i OKB-së mbi ekzekutimet jashtëgjyqësore dhe arbitrare, Christof Heyns.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31