×
përdhosje

Persona të panjohur gjatë kësaj fundjave spërkatën me bojë të kuqe monumentin e ngritur në vitin 1944 në nder të ushtarëve sovjetikë të rënë në luftimet e përgjakshme për marrjen e rajonit të Praga të Varshavës.

Në Rusi hapën një çështje penale kundër bas-kitaristit të rock grupit "Bloodhound Gang" për përdhosjen e flamurit të Rusisë.

Nëntë ushtarakë amerikanë do t’i nënshtrohen masave disiplinore për shkak të dy incidenteve të ndodhura në Afganistan në fillim të këtij viti, të cilat shkaktuan një valë të fuqishme indinjate dhe protestash.
Sot - në përvjetorin e çlirimit të Vjenës nga Ushtria e Kuqe prej
Në Gjeorgji, pavarësisht nga protestat e shumta të banorëve vendas, po prishin edhe
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31