×
elefantë, 1 mars 2013
Në Francë i falën jetën elefantëve të Brigitte Bardot. Më parë aktorja doli në mbrojtje të dy kafshëve nga kopshti zoologjik i Lionit dhe gjykata pezulloi vendimin për eutanazinë e tyre.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31