×
gjurmë, Qershor 2012
Gjurmë të freskëta të Njeriut të Borës (Yeti, Bigfoot) u gjetën në jug të rajonit Kemerovo të Rusisë. Në kërkim të Yetit në Shorian Malore (rus. Горная Шория) - kështu janë quajtur këto vise - u nis një ekip shkencëtarësh hominologë italianë. Ata do të takohen me njerëzit, të cilët i kanë panë këto krijesa misterioze, dhe do të vizitojnë vendet ku herë pas here janë gjetur gjurmë të qëndrimit të tyre: shpellën Azassk dhe malin Karatag.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30