×
komplekse raketore, Shkurt 2012
Disa komplekse të reja raketore zenit (ZRS) S-400 “Triumf” këtë vit do të dislokohen në rajonet bregdetare dhe zonat kufitare të vendit, deklaroi Kryekomandanti i Forcave Ushtarake Ajrore të Rusisë Aleksandër Zelin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29