×
forcat ushtarake detare, Prill 2013
Forcat Ushtarake Ajrore braziliane kanë filluar vlerësimin e dy avionëve izraelitë pa pilot me qëllim përdorimin e tyre në fushën e zbulimit detar.
Komanda e Forcave Ushtarake Detare të Rusisë ka vendosur të heqë simbolet shtetërore dhe numrat anësorë nga nëndetëset.
Një detashment anijesh të Flotës së Oqeanit Paqësor të Rusisë
Shërbimi i zbulimit i Flotës Ushtarake Detare të Rusisë në vitin 2014
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
2
3
4
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30