×
forcat ushtarake detare, Janar 2013
Forcat Ushtarake Detare (FUD) të Kinës dërguan tre anije për manovra në Detin e Verdhë, në Detin e Kinës Jugore dhe në Detin e Kinës Lindore, thuhet në deklaratën e Ministrisë së Mbrojtjes të vendit.
Pentagoni ka nisur një program për prodhimin e depove me vendndodhje në thellësitë e mëdha ujore.
Flota e forcave ushtarake detare të Rusisë është pajisur tani me një teknikë të re. Në armatimet e aviacionit të saj u vu në shërbim aeroplani ushtarak i transportit “An-140” (russ. «Ан-140»).
Forcat Ushtarake Detare të Iranit i arritën të gjitha qëllimet në stërvitjet "Velayat-9" ("Përparësi-91"), deklaroi të mërkurën kontradmirali Amir Rastegari.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
31