×
dorëheqje, Janar 2013
Të enjten në mbledhjen e aksionerëve të bursës së letrave me
Departamenti Amerikan i Shtetit e quajti fjalimin e Presidentit të Sirisë, Bashar Al-Assad, përpjekje për t’u kapur pas pushtetit. Përfaqësuesja e Departamentit Amerikan të Shtetit, Victoria Nuland, theksoi se administrata e Bashar Al-Assad ka humbur legjitimitetin dhe duhet të japë dorëheqjen.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31