×
Armët e Rusisë, 27 shkurt 2012
Sipas prognozave të Qendrës Analitike të Strategjive dhe Teknologjive (QAST), eksporti i armëve
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
3
4
5
11
12
16
17
18
19
23
24
25
26