×
Armët e Rusisë, 22 shkurt 2012
Kompanitë ruse po futen në fazën e ndërtimit të modifikimit të ri të helikopterëve Mi-8/17 dhe Mi-171. Mjeti i ri fluturues, që mori emrin Mi-171-A2, mund të vazhdojë plotësisht suksesin komercial të paraardhësve të tij.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
3
4
5
11
12
16
17
18
19
23
24
25
26