×
Hugo Chavez, 5 mars 2013
Sipas fjalëve të Ministrit të Komunikacionit dhe Informacionit, Ernesto Villegas, mjekët e udhëheqësit të Revolucionit Bolivarian kanë diagnostikuar "një infeksion të ri të komplikuar" dhe "vështirësi në frymëmarrje".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
11
12
16
17
19
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31