×
Hugo Chavez, Janar 2013
Qeveria e Venezuelës do të padisë gazetën spanjolle me ndikim “El Pais
"Argenis Chavez mohon informacionin e përhapur nga Agjencia informative e SHBA-së “Associated Press”, sipas
Zëvendëspresidenti i Venezuelës, Nicolas Maduro, përcolli fjalimin e Presidentit Hugo Chavez, në të cilin ai falenderon forcat e armatosura të vendit për besnikërinë dhe dashurinë e tyre. Për këtë njoftojnë mediat lokale.
Asambleja Kombëtare e Venezuelës pranoi kërkesën e Hugo Chavez për shtyrjen e ceremonisë së inaugurimit, që do të organizohej më 10 janar.
Hugo Chavez do të mbetet Presidenti i Venezuelës edhe në qoftë se pë
Ministri i Informacionit i Venezuelës Ernesto Villegas njoftoi se është përkeqësuar
Gjendja shëndetësore e Presidentit të Venezuelës, Hugo Chavez, i cili po kurohet nga kanceri në Kubë, vazhdon të mbetet e komplikuar, deklaroi Zv. Presidenti i vendit Nicolas Maduro.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
3
5
6
8
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
23
24
26
27
28
29
30
31