×
Hugo Chavez, Tetor 2012
Në Venezuelë Henrique Capriles - kandidati i opozitës në zgjedhjet presidenciale të vendit - uroi
Presidenti i Venezuelës Hugo Chavez fitoi në zgjedhjet e tanishme dhe do të marr
Fushata elektorale tremujore, e cila parapriu zgjedhjet presidenciale, përfundoi ditën e enjte në Venezuel
Kreu i Venezuelës Hugo Chavez deklaroi se ai do të votonte për rizgjedhjen e Presidentit amerikan Barack Obama, në qoftë se ai do të ishte një qytetar amerikan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
2
3
4
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31