×
Hugo Chavez, 13 shtator 2012
Të paktën 14 persona u plagosën në Venezuelë: në qytetin Puerto Cabello pati përleshjet midis kundërshtarëve dhe përkrahësve të Presidentit të vendit Hugo Chavez.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30