×
letra me vlerë

Rusia ka reduktuar për gjysmën e parë të këtij viti vëllimin e investimeve në letrat me vlerë të qeverisë amerikane me 26.4 miliardë dollarë, njoftoi të enjten Ministria amerikane e Financave.

Presidenti rus Vladimir Putin nënshkroi një ligj që ndalon anëtarët e qeverisë të kenë llogari bankare si dhe të ruajnë sende me vlerë në bankat jashtë vendit.
Obligacione të falsifikuara shtetërore amerikane me vlerë 100 milionë $ u konfiskuan në Poloni, u arrestuan 8 persona me dyshimin për mashtrim.
76.6% e mbajtësve të letrave me vlerë të Qeverisë greke kanë r
Një kthesë dramatike morrën këto orët e fundit ngjarjet rreth Greqis
Rusia po vazhdon të reduktojë investimet e veta në letrat me vlerë të SHBA.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31