×
helikoptermbajtëse, 3 qershor 2013
Japonia është e shqetësuar në lidhje me marrëveshjen e lidhur mes Moskës dhe Parisit mbi furnizimin e Rusisë me helikoptermbajtëse të tipit "Mistral". Kjo u njoftua nga Ministri japonez i Mbrojtjes, Itsunori Onodera.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30