×
aviakatastrofë, 27 qershor 2013
Një gjuajtës F-16 u rrëzua dhe shpërtheu në qytetin amerikan të Glendale (shteti i Arizona-s). Fragmentet e avionit janë shpërndarë në rrugët që ndodhen pranë vendit të rrëzimit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
22
23
24
25
26
28
29
30