×
aviakatastrofë, 20 maj 2013
Janë gjetur dhe janë dërguar në SHBA "kutitë e zeza" (pajisjet vetë
Sot gjatë një fluturimi trajnimi rutinë në Tajvan u rrëzua një avion
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
4
5
7
8
9
10
11
12
17
18
19
22
23
24
25
26
27
30