×
aviakatastrofë, 12 janar 2011
Raporti i Komitetit Ndërshtetëror të Aviacionit “nuk është gjë tjet
Komiteti Ndërshtetëror i Aviacionit paraqiti konkluzionet përfundimtare të punës së Komisionit teknik për hetimin e shkaqeve të katastrofës së aeroplanit Tu-154 nën Smolensk më 10 prill të vitit 2010.
Komiteti Ndërshtetëror i Aviacionit paraqiti konkluzionet përfundimtare të punës së Komisionit teknik për hetimin e shkaqeve të katastrofës së aeroplanit Tu-154 nën Smolensk më 10 prill të vitit 2010.
Kryeministri i Polonisë Donald Tusk ndërpreu pushimet e veta dhe urgjentisht do të kthehet në Varshavë pas shpalljes në Moskë të raportit të Komisionit Ndërkombëtar të Aviacionit në lidhje me katastrofën nën Smolensk, njoftojnë mjetet e informimit masiv.
Shkak i katastrofës së avionit të Presidentit të Polonisë Lech Kaczynski në
Komiteti Ndërshtetëror i Aviacionit (KNA) paraqiti filmin mbi rezultatet përfundimtare të punës së komisionit teknik të KNA-së për hetimin e shkaqeve të katastrofës së aeroplanit polak Tu-154M nën Smolensk më 10 prill të vitit 2010.
Update 15.30  Katastrofa e avionit presidencial polak Tu-154 nën Smolensk mund të ishte parandaluar n
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
15
16
17
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31