×
aviakatastrofë, 16 korrik 2010
  Hetimi i katastrofës, që ndodhi me aeroplanin presidencial polak nën Smolensk dhe që morri jetën e Presidentit të Polonisë Lech Kaczynski si dhe të 95 personave të tjerë, po evidenton detaje e hollësi të tjera.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31