×
Zgjedhjet 2012. Komente, 2 mars 2012
Kryeministri dhe kandidati presidencial i Rusisë Vladimir Putin zhvilloi një takim me kryeredaktorët e botimeve kryesore ndërkombëtare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31