×
Zgjedhjet 2012. Komente, Mars 2012
Vladimir Putin mori carte blanche nga shoqëria ruse. Në të njëjtën kohë nga autoritetet priten reforma radikale në sferat politike dhe sociale.
Sipas të dhënave paraprake të KQZ-së, në zgjedhjet e fundit presidenciale në
Botimet kryesore të botës komentojnë zgjedhjet presidenciale të 4 marsit në Rusi. &ldquo
Vladimir Putin fitoi në raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale në bazë të trajtimit të pothuajse 100% të fletëvotimeve.
Në Rusi përfunduan zgjedhjet presidenciale. Në këtë moment po vazhdon numërimi i votave. Mbi bazë të të dhënave më 05.00 sipas orës së Moskës për kandidatin Vladimir Putin kanë votuar 64,72% e zgjedhësve.
Më 21:00 sipas orës së Moskës u mbyllën qendrat e votimet në zonën më perëndimore të Rusisë - në rajonin e Kaliningradit.
Në Rusi po zhvillohen zgjedhjet presidenciale. Pjesëmarrja në votim e zgjedhësve më
Qytetarët rusë sot po zgjedhin presidentin e vendit. Nga ora 08:00 e mëngjesit
Kryeministri dhe kandidati presidencial i Rusisë Vladimir Putin zhvilloi një takim me kryeredaktorët e botimeve kryesore ndërkombëtare.
Kryeministri rus Vladimir Putin, kandidati për postin e kreut të shtetit, zhvilloi një takim
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31