×
Zgjedhjet 2012. Komente, 6 shkurt 2012
Kryetari i qeverisë së Rusisë dhe kandidati për president Vladimir Putin publikoi të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
3
4
5
8
11
12
14
15
18
19
22
23
25
26