×
Zgjedhjet 2012. Komente, 20 janar 2012
Biznesmeni Mikhail Prokhorov paraqiti programin e vet presidencial të titulluar "E ardhmja e pranishme". Në qendë
Kompania televizive britanike BBC filloi transmetimin e filmit dokumentar mbi Vladimir Putin me titull “Putin, Rusia dhe Per
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
14
15
17
21
22
26
28
29