×
Zgjedhjet 2012. Komente, Janar 2012
“Rusia ka nevojë për një ekonomi të re me një industri konkurruese dhe infrastrukturë përkatëse, për një sferë të zhvilluar mirë në sektorin e ofrimit të shërbimeve, për një bujqësi të efektshme.
Legjitimiteti i zgjedhjeve presidenciale nuk duhet të vihet në dyshim nëse njëri nga kandidatët nuk mundi të arrijë të regjistrohet dot, deklaroi Sekretari i Shtypit i Kryeministrit rus Dimitri Peskov.
Dy politikanë, që pretendojnë të marrin pjesë në zgjedhjet presidenciale në Rusi, mund të tërhiqen nga gara presidenciale.
Mirëkuptimi multinacional është një nga kushtet kryesore të ekzistencës së
Biznesmeni Mikhail Prokhorov paraqiti programin e vet presidencial të titulluar "E ardhmja e pranishme". Në qendë
Kompania televizive britanike BBC filloi transmetimin e filmit dokumentar mbi Vladimir Putin me titull “Putin, Rusia dhe Per
Zgjedhjet e ardhshme presidenciale, marrëdhëniet e autoriteteve dhe opozitës, pabarazia sociale dhe rrug
Në Rusi përfundoi regjistrimi i kandidatëve për zgjedhjet presidenciale. Në zgjedhjet
Kryeministri dhe kandidati presidencial i Rusisë Vladimir Putin ftoi shoqërinë ruse për diskutimin e gjerë të perspektivave të zhvillimit të vendit. Në aktikullin e vet botuar në gazetën ruse “Izvestia” («Известия») dhe në faqen e Internetit putin2012.ru, Vladimir Putin përcaktoi një rreth çështjesh, që do të përfshihen edhe në programin e tij parazgjedhor, dhe i bëri thirrje shoqërisë civile për të ushtruar një kontroll më të rreptë ndaj politikanëve.
Në mesditën e datës 12 janar të vitit 2012 në sistemin e domain rus të Internetit filloi të funksionojë site www.putin2012.ru . Atë e hapi Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin, i cili kandidon për presidencën në 4 mars të këtij viti.
Rusia po përgatitet për fillimin e fazës aktive të fushatës presideciale (4 mars). Favoriti i garës - ish Presidenti dhe Kryeministri aktual i Rusisë Vladimir Putin po përpilon personalisht programin e vet zgjedhor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
14
15
17
21
22
26
28
29