×
Zgjedhjet 2012. Komente, 2012
Vladimir Putin mori carte blanche nga shoqëria ruse. Në të njëjtën kohë nga autoritetet priten reforma radikale në sferat politike dhe sociale.
Sipas të dhënave paraprake të KQZ-së, në zgjedhjet e fundit presidenciale në
Botimet kryesore të botës komentojnë zgjedhjet presidenciale të 4 marsit në Rusi. &ldquo
Vladimir Putin fitoi në raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale në bazë të trajtimit të pothuajse 100% të fletëvotimeve.
Në Rusi përfunduan zgjedhjet presidenciale. Në këtë moment po vazhdon numërimi i votave. Mbi bazë të të dhënave më 05.00 sipas orës së Moskës për kandidatin Vladimir Putin kanë votuar 64,72% e zgjedhësve.
Më 21:00 sipas orës së Moskës u mbyllën qendrat e votimet në zonën më perëndimore të Rusisë - në rajonin e Kaliningradit.
Në Rusi po zhvillohen zgjedhjet presidenciale. Pjesëmarrja në votim e zgjedhësve më
Qytetarët rusë sot po zgjedhin presidentin e vendit. Nga ora 08:00 e mëngjesit
Kryeministri dhe kandidati presidencial i Rusisë Vladimir Putin zhvilloi një takim me kryeredaktorët e botimeve kryesore ndërkombëtare.
Kryeministri rus Vladimir Putin, kandidati për postin e kreut të shtetit, zhvilloi një takim
Opozita në Rusi duhet t’i bindet mendimit të shumicës dhe të luftojë për të drejtat e veta me mjete ligjore. Pakica nuk ka të drejtë t’i imponojë shumicës pikëpamjet e veta.
Fushata zgjedhore në Rusi erdhi direkt e në finish. Në javën e fundit parazgjedhore shtypi vlerëson situatën politike në vend dhe bën parashikime për të ardhmen.
Sociologët po nxjerrin përfundimet e punës së tyre të vështirë, të tensionuar para zgjedhjeve presidenciale në Rusi. 27 shkurti është dita e fundit e lejimit të publikimeve të ratings të kandidatëve në fushatën presidenciale.
Në periudhën e fushatës presidenciale në Rusi nuk po bie vala e aktivitetit të tubimeve.
Siguria në botë mund të garantohet vetëm së bashku me Rusinë dhe
Deri në kohën e mbajtjes së zgjedhjeve presidenciale në Rusi kanë mbetur vetëm 9 ditë. Grada e tensionit të fushatës parazgjedhore në Rusi është pashmangshmërisht në rritje.
Deri në ditën e zhvillimit të zgjedhjeve presidenciale në Rusi kanë mbetur dy javë. Mediat ruse analizojnë aktivisht ecurinë e fushatës zgjedhore, veprimet e kandidatëve dhe bëjnë parashikime për situatën pas zgjedhjeve.
Vladimir Putin mund të fitojë që në raundin e parë të zgjedhjeve presidenciale të 4 shkurtit me rezultatin gati 60%. Në vendin e dytë do të renditet Udhëheqësi i Partisë Komuniste të Federatës Ruse (KPRF) Gennadi Zyuganov.
“Në katër vitet e fundit unë kam qenë i angazhuar me detyrë
Deri në ditën e mbajtjes së zgjedhjeve presidenciale në Rusi kanë mbetur plot 2 javë. Këtë të hënë, më 20 shkurt, në një nga gazetat mbarëruse u botua edhe një artikull tjetër i Kryeministrit rus Vladimir Putin.
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
14
15
17
21
22
26
28
29