×
Zgjedhjet 2012. Lajmet, 13 shkurt 2012
Kryeministri dhe kandidati për president Vladimir Putin doli me artikullin e vet të pestë parazgjedhor kushtuar problemeve sociale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
4
5
9
11
12
14
16
18
19
21
22
23
25
26
27
28