×
Zgjedhjet 2012. Lajmet, 7 shkurt 2012
Sot në debatet televizive të Kanalit të Parë televiziv rus do të “kryqëzojnë shpatat” në duel verbal dy kandidatë për president të Rusisë - Vladimir Zhirinovski dhe Vladimir Putin. Por Putin nuk do të marrë pjesë vetë në debatin televiziv.
Rusia. Zgjedhjet presidenciale 2012 Online. Pjesëmarrja e votuesve, numërimi i votave, gjendja shpirtërore e kandidatëve, të dhënat e exit poll-eve në regjim kohe reale në faqen tonë më 4 dhe 5 mars.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
2
4
5
9
11
12
14
16
18
19
21
22
23
25
26
27
28