×
Zgjedhjet 2012. Lajmet, 13 janar 2012
Kryeministri Vladimir Putin, si dhe më parë, vazhdon të ruajë pozita kryesuese në mesin e kandidatëve për president të Federatës Ruse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
17
18
19
21
22
24
25
26
28
29