×
Austria, 19 dhjetor 2011
Veterinerët rusë kanë qenë me vizita verifikimi në 13 ndërmarrje austriake, që merren me prodhimin e mishit të derrit, të lopës, të shpendëve, produkteve të gatshme të mishit dhe qumështit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31