×
marihuana, 21 qershor 2012
Qeveria e Uruguajit ka ndërmarrë iniciativën për legalizimin e marihuanës në vend, duke marrë nën kontroll shtetëror prodhimin dhe shitjen e saj.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30