×
shelfi detar, 2012
Autoritetet e qarkut autonom të Jamalo-Nenetskut janë duke planifikuar të kryejnë një ekspeditë kërkimoro-shkencore çdo vit për të studiuar situatën ekologjike në ujërat e gjirit Bajdarackaja, Obskaja, Gëjdankaja dhe Tazovskaja.
Kompania “Rosneft” vazhdon të ndjekë kursin për shndërrimin e vet në lojtare globale të tregut botëror të lëndëve të para. Kështu e vlerësojnë ekspertët nënshkrimin e marrëveshjes për partneritet strategjik të kompanisë ruse me gjigandin italian të naftës dhe gazit ENI.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31