×
Apokalipsi

Ajo që na pret në vitin e ri është me të vërtetë e tmerrshme. Asnjë vit paraardhës nuk ka sjellë kaq shumë fatkeqësi dhe kataklizma, siç priten në vitin 2014. Epidemia e mutacionit të gripit të shpendëve do të kositë një të katërtën e popullsisë së botës. Vala e re e krizës jashtëzakonisht të rëndë ekonomike do të përfshijë të gjithë botën, duke çuar në pasoja të shumta të pakthyeshme. Fatkeqësitë natyrore do të fshijnë nga faqja e dheut disa nga qytetet më të bukura të rruzullit tokësor. Dhe ky është vetëm fillimi...

Profecia e famshme e Maya nuk gjeti mishërim në jetë. Të gjitha kometat dhe meteoritet, pa përmendur këtu atë të Çebarkulit, fatmirësisht e anashkaluan Tokën. Po a mund të marrim ne vallë më në fund frymë lirisht tani? As mos e çoni nëpër mend këtë! Sigurisht që jo! Në vitin 2014 neve na propozohen plot dy variante të fundit të botës ...

Fundi i botës mbeti në të kaluarën dhe tani mund të përmblidhen pa frikë përfundimet e gjithë zhurmës e bujës që plasi rreth tij. Kush përfitoi nga përhapja e idesë së Apokalipsit? Sepse në faktin se më 21 dhjetor të vitit 2012 gjithçka do të marrë fund ka besuar një në çdo dhjetë banorë të Tokës. Kanë luajtur si kanë dashur dhe kanë bërë para të mira me frikën e ethshme të njerëzve sipërmarrësit.
Pritja e datës 21 dhjetor në Guatemala, të cilën shumë e konsiderojn
Më shumë se 600 pasues të sektit "Zoti i Plotfuqishëm", i cili predikon fundin
Këshilli i Lartë i fiseve Maya në Guatemalë ka vendosur të luftojë kufizimet për vizitimin nga turistët të vendeve të shenjta të civilizimit Maya më 21 dhjetor.
Sipas sondazheve të fundit të opinionit publik, rreth 12% e rusëve besojnë seriozisht në fundin e botës, i cili gjoja do të vijë këtë të premte. Në disa rajone të vendit, sidomos në Siberi dhe në Lindjen e Largët, njerëzit filluan të përgatiten me zell të madh, duke blerë mallrat thelbësore, sendet e nevojës së parë.
Numri i të arrestuarve nga forcat e sigurisë kineze nën akuzën pë
Nëse doni të mbijetoni gjatë fundit të botës më 21 dhjetor - ngjituni në malin serb Rtanj. Kohët e fundit po flitet gjithnjë e më shpesh se pikërisht atje mund të shpëtohet jeta duke rrëfitur çaj me bimë kurative ose duke u përpjekur për të gjetur thesarin, të cilin e pat fshehur në majën e malit njëherë e një kohë një magjistar.
Drejtori i Observatorit të Vatikanit, prifti jezuit José Funes, mendon se hipoteza e fundit të botës më 21 dhjetor të këtij viti, e cila ka lidhje me kalendarin e civilizimiz Maya, është irracionale dhe pa asnjë bazë shkencore.
Ndërsa kultistët e të gjithë kalibrave u bëjnë thirrje banorëve të Tokës për të pritur më 21 dhjetor fundin e pashmangshëm të mbarë gjallesave, disa njerëz, përkundrazi, janë duke u përpjekur për ta parandaluar atë me të gjitha forcat.
Në Moskë, pranë derës së një prej hyrjeve të një pallati shumëkatësh, ishte ngjitur shpallja si vijon: "Në lidhje me afrimin e fundit të botës ju lutemi të paguani borxhet e pashlyera të qirasë së shtëpisë deri me datë 21.12.2012".
Kalendari Maya (përfshin sistemin e kalendarëve të krijuar nga civilizimi Maya në Amerik
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31