×
protesta, 18 qershor 2013
Bashkëpunëtorët e agjencive turke të sigurisë në Stamboll, Ankara dhe
Disa qindra njerëz u mblodhën përsëri në Sheshin Taksim n
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
13
14
15
16
20
22
23
29
30