×
protesta, 4 qershor 2013
Kur shikon vendosmërinë dhe bindjen e patundur të Amina Tyler, aktivistes së lëvizjes "FEMEN" nga Tunizia, dashur padashur të vjen ndërmend edhe një personazh tjetër historik - Zhanë d’Ark (Jeanne d'Arc). E vetme kundër të gjithëve, e bindur në drejtësinë e vet, në detyrën e saj për tu shprehur lirisht dhe për të vepruar.
Organizata "FEMEN", aktivistet e së cilës u arrestuan në Tunizi në fund të
Ditën e martë sindikatat turke njoftuan për një grevë 2-ditore në shenjë proteste kundër përdorimit të forcës në përpjekjet e policisë për të shpërndarë pjesëmarrësit në aktivitetet antiqeveritare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
13
14
15
16
20
22
23
29
30