×
protesta, 20 shkurt 2013
Të paktën tetë persona u plagosën natën në të
Në Greqi punonjësit e sektorit shtetëror dhe atij privat do të zhvillojnë
Kryeministri bullgar Bojko Borisov shpalli se ai dhe qeveria e tij dhanë dorëheqjen në sfondin e protestave masive.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
5
7
9
10
11
12
13
16
17
19
23
24
26
27