×
protesta, 14 shkurt 2013
Banorët e Indisë, Indonezisë dhe Pakistanit dolën në protesta kundër Ditës së Shën Valentinit.
Përfaqësuesit e disa organizatave gjeorgjiane, të cilat kërkojnë dorëheqjen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
5
7
9
10
11
12
13
16
17
19
23
24
26
27