×
protesta, 21 nëntor 2012
Të paktën 60 persona u plagosën si rezultat i përleshjeve midis policisë dhe demonstruesve në kryeqytetin e Egjiptit - Kajro.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
3
4
7
10
11
12
17
18
22
24
25
26
28