×
protesta, 12 tetor 2012
Dhjetëra mijëra nxënës, studentë dhe pedagogë dolën

Dy kampet kundërshtare politike në Egjipt - Lëvizja islamike "Vëllazëria Myslimane"

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
3
6
7
8
11
13
14
16
17
18
20
21
25
26
27
28
29