×
protesta, Dhjetor 2011
Të gjitha përpjekjeve për zhvillimin e aktiviteteve të pasanksionuara duhet tu pritet rruga në përputhje me ligjin, ndërsa shkelësit e tij do ti nënshtrohen ndjekjes penale, deklaroi Ministri i Brendshëm rus Rashid Nurgalijev.
Në shoqërinë ruse temë № 1 vazhdojnë të mbetet, si dhe më parë, rezultatet e zgjedhjeve në Dumën Shtetërore.
Rreth 500 persona u arrestuan të martën në mbrëmje gjatë zhvillimit të aksioneve të pasanksionuara të protestës nga ana e forcave opozitare në Moskë dhe Shën Petersburg.
Presidenti i Perusë Ollata Humala shpalli mbi vendosjen e regjimit të gjendjes së jashtëzakonshme në vend për shkak të protestave masive.
Opozita ruse ndërmorri të hënën aksione proteste kundër rezultateve t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
2
3
4
5
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31