×
Kirgistani, 14 maj 2010
Rusia nuk ka ndërmend të ndërhyjë në zhvillimin e situatës në Kirgistan, deklaroi Kryetari i Këshillit të Sigurimit të Federatës Ruse Nikollai Patrushev.
Situata në Kirgistan po tensionohet përsëri. Ithtarët e presidentit Kurmanbek Bakijev, të rrëzuar nga pushteti, kanë marrë nën kontroll ndërtesat e administratave të tre qendrave rajonale Osh, Xhallall-Abad dhe Batkin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31