×
minerale, 2012
Ekspozitat e pazakonta kanë qenë gjithmonë kartivizitë e Muzeumit Gjeologjik të Uralit në Ekaterinburg. Ja dhe tani, pa u mbyllur ende ekspozita “Shiu meteorik”, u hap e një e re me emrin intrigues “Mineralet e ngrënshme dhe kuruese”.
Triliona dollarë fitime priten nga Drejtori administrator i Google Eric Emerson Schmidt, njëri nga bashkë-themeluesit e Kompanisë “Larry” Page dhe regjisori i famshëm holivudian i filmit James Francis Cameron. Ata financojnë projektin për nxjerrjen e mineraleve të dobishme në kozmos. Hekurin dhe metale të tjera autorët e idesë, e cila tani për tani duket fantastike, kanë ndërmend t’i nxjerrin nga asteroidet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31