×
Forcat e Mbrojtjes Ajrore dhe Kozmike, 2013
Në stërvitjet e trupave të mbrojtjes kozmiko-ajrore të Rusisë marrin pjesë brigadat e mbrojtjes kundërajrore, komplekset e reaketave të mbrojtjes antiraket dhe njësitë radioteknike, përgjegjëse për mbrojtjen kundërajrore të Moskës dhe rajonit qendror të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31